Ford Van Woudenberg B.V. gaat stoppen

16-11-2021
 • Ford Van Woudenberg B.V. gaat stoppen

  Het is een uitdagende tijd in de autobranche. Een tijd waarin we steeds vaker hebben nagedacht over de invulling van ons bedrijf in de toekomst. Onder meer de toenemende importeurseisen, elektrificatie van auto’s, een teruglopend onderhoud door langere onderhoudsintervallen en de strakke schadesturing door verzekeringsmaatschappijen maken het ondernemen uitdagender dan voorheen.

  Gaan we stoppen met het merk Ford? Gaan we door als universeel garagebedrijf? We hebben diverse mogelijkheden overwogen, waaronder ook het verkopen of stoppen van het bedrijf. Met mijn schoonvader, wijlen de heer Van Woudenberg, is hier destijds ook over gesproken.

  Gesprekken met overnamekandidaten hebben niet geleid tot een daadwerkelijke verkoop van het bedrijf.

  Uiteindelijk hebben we besloten om per 31 december 2021 het bedrijf te beëindigen. Vanaf deze datum wordt de verkoop, het onderhoud en de brandstofverkoop gestopt.

  Voor u als gewaardeerde klant hebben wij in Broekhuis een goede partner gevonden om de Ford service in deze regio te continueren. In goed overleg met de Ford importeur is besloten om onze klantenkring over te dragen aan Broekhuis. Met ingang van 1 januari 2022 zal Broekhuis De Bilt als officiële Ford dealer het nieuwe aanspreekpunt zijn voor de Ford-rijders in deze regio.

  U bent daar welkom voor het onderhoud aan uw auto, natuurlijk ook voor garantiewerkzaamheden en de aanschaf van uw auto. Wij vertrouwen erop dat u bij Broekhuis in goede handen bent.

  Mede namens de familie en medewerkers van Autobedrijf Van Woudenberg wil ik u hartelijk danken voor het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld al die jaren. Wij hebben met veel plezier voor u gewerkt.

  Met vriendelijke groet,

  Dick van Essen


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen