Vacature 1

Ford Van Woudenberg BV is een kleinschalig autobedrijf. Verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto's. Reparatie en onderhoud van alle merken. Beschikt over eigen schadewerkplaats en ESSO-benzinestation. De service aan de klant staat hoog in het vaandel!

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een enthousiaste, jonge
1e automonteur/autotechnicus met APK-diploma


Functie omschrijving:
Deze functie omvat alle werkzaamheden die bij onderhoud en reparaties aan personen- en lichte bedrijfsauto's kunnen voorkomen. In het bijzonder auto's van het merk Ford maar ook andere merken komen regelmatig voor. Het diagnosticeren en verhelpen van storingen aan de hand van mechanische en met name moderne electronische meet- en regelapparatuur.


Functie eisen:
Afgeronde opleiding 1e Autotechnicus en APK-diploma. Je hebt gevoel voor electronica en affiniteit met moderne techniek. Je bent klantvriendelijk, flexibel en stressbestendig. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt zowel zelfstandig als in (klein) teamverband goed samenwerken. Ervaring met het merk Ford is een pré. Je bent bereid om 1x per 4 weken op zaterdagmorgen te werken alsmede tot het volgen van importeurscursussen via de Ford Academy.

Wij bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.


Heb je belangstelling in deze vacature? 
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@fordvanwoudenberg.nl t.a.v. de heer W.D. van Essen.
Bekijk deze vacature in PDF.