• Wilt u ook in een Kuga rijden?

 • Ontdek Ford Economy Service

  Onderhoud voor jouw Ford van 5 jaar of ouder

  Onderhoud voor jouw Ford van 5 jaar of ouder

 • Bereid je voor de op herfst

  Is jouw Ford klaar voor de herfst? Hoe staat je accu ervoor, is je verlichting in orde en geven je ruitenwissers geen strepen?

  Is jouw Ford klaar voor de herfst? Hoe staat je accu ervoor, is je verlichting in orde en geven je ruitenwissers geen strepen?

Bekijk hier onze 15 beschikbare voertuigen


Autobedrijf Van Woudenberg B.V.

Al bijna 50 jaar Ford Service dealer in Maartensdijk  

Hartelijk welkom op de site van Autobedrijf Van Woudenberg BV. Hier laten wij zien wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van mobiliteit. Het is onze taak en zorg dat uw mobiliteit, zakelijk of privé, bij ons in goede handen is. • Ford Woudenberg
 • Kopen en Verkopen van autos

  Als u op zoek bent naar een auto. Laat dan door ons de inruilwaarde berekenen van uw huidige auto. Bekijk ook ons aanbod op onze occasion overzicht pagina.

  Wilt u uw auto verkopen?

  Wij zijn altijd op zoek naar jonge occasions. U krijgt van ons een gegarandeerd bod op uw auto. Afgesproken bedrag direct op uw rekening. Off. Vrijwaring. Neem contact op met ons en wij doen u een bod.

  Bereken inruilwaardeZoek auto's • Google beoordelingen


  "Onlangs een uitstekende Ford Focus gekocht bij Van Woudenberg. Zeer te spreken over de deskundigheid, vriendelijkheid en service van het personeel. "
  - Martijn

  Bekijk Beoordelingen
 • Customer Viewpoint


  "De opdracht is prima en zonder problemen gedaan. Het liefste vond ik dat de auto daarna spic en span is opgeleverd. d.w.z. auto aan de buitenkant én aan de binnenkant helemaal schoon. Wat een verwennerij! "
  - Tevreden eigenaar van een Ford C-MAX

  Bekijk BeoordelingenAlgemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures